Naturfrisk – Cola Classic

Standard

En ekologisk cola från Danmark som även innehåller lite malt för färg och smak, är det ett recept som faller folk i smaken?

Hur smakar det?
Smaken kan jag närmast likna med RC-cola, det luktar riktigt sockersött och påminner om hur de gamla Calippo isglassarna brukade smaka. Men det finns en tvist, om det är den ekologiska biten eller om det är malten som gör det vet jag inte, men resultatet är en väldigt balanserad och rund smak. Det är väldigt sött men på ett trevlig sätt, det blir ingen beläggning på tänderna och även om den är riktigt söt så tar man sig gärna en klunk till. Om du är van vid coca-cola, pepsi och andra vanligare cola varianter kommer du bli överraskad över smaken på denna drickan då den inte smakar av en sorts cola de flesta är vana vid.

Vart hittar jag läskeblasken?
Nu blir det genast lite svårare, jag har inte en aning om vart man hittar den. Denna flaskan var en gåva från en vän som hade dessa drickorna på sitt bröllop. Om någon vet vart man kan hitta denna dricka, skriv gärna en kommentar!

Slutsats
Naturligt, sött, rolig flaska och fin etikett. Allt detta gör Naturfrisk – Cola classic till en vinnare. Det är kanske inte riktigt för alla, vissa har beskrivit smaken som russin-aktig och andra tycker det bara smakar socker, jag tycker det är en rund och trevlig naturlig cola smak. Något jag älskar lika mycket som själva drickan är etiketten, så det är inte bara gott det ser även lockande ut. Det kan kanske vara lite svårt att hitta ett exemplar av drickan ute i landet, men råkar du hitta en när du är ute och vandrar så passa på att köpa dig ett exemplar eller två!

Slutbetyg

Annons

4 reaktioner på ”Naturfrisk – Cola Classic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s