Full size

Standard

En energidricka som ser väldigt patriotisk ut, men full size vet jag inte om den är, jag har sett större…

Hur smakar det?
Det påminner om Red bull men utan den där lite syrliga eftersmaken som många har problem med. En sötare energidricka som har en svag svag eftersmak av vanilj. Den utmärker sig inte på något vis alls egentligen, det smakar helt okej, det finns inget att klaga på eller att berömma. Jag drack utan problem upp hela burken, men jag fylldes inte av något sug till att ta en till efteråt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar fann jag i en matbutik i Svinesund, jag kan inte minnas att jag sett den på andra platser i landet. Vet du vart det finns att köpa får du gärna skriva det i en kommentar.

Slutsats
Det är inget fel på denna drickan, det är inte heller något speciellt bra med denna drickan. Den är medelmåttig men går väldigt bra att dricka. Är du ute och känner dig sugen på en energidricka och skådar en burk Full Size så tycker jag du kan slå till för att släcka din törst / ditt behov. Men jag ser ingen anledning att springa runt bland alla matbutiker och kiosker du har i din närhet bara för att säkra en burk eller två. Om du inte är någon slags samlare / fanatiker som mig själv då.

Slutbetyg

Annons

3 reaktioner på ”Full size

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s