Solo – Sitron

Standard

Norska Solo låter oss smaka på en felstavad Citron dricka, låt oss se hur en citron med S smakar

Hur smakar det?
Den luktar verkligen godiscitron, med andra ord så känns det på lukten att detta inte är en naturlig produkt, det luktar inte kemiskt det luktar bara fejk. Men smaken överraskar, när jag tar mig en klunk smakar det faktiskt riktigt gott, i ungefär 2 sekunder, sedan blir det väldigt surt i munnen och du måste svälja. Eftersmaken är först trevlig, känns frisk, men åter igen så ändras smaken efter cirka två sekunder och det känns mest surt och slemmigt i halsen på dig. Men detta behöver inte betyda att det är dåligt, nej nej, snarare tvärt om. När man dricker en del andra citron baserade drycker så är det sött och sliskigt i munnen på dig. Men när du dricker en lemonad från exempelvis Brämhults, så fylls din mun av en ganska uppfriskad, väldigt syrlig smak med en tendens att ge dig en slemmig hals efteråt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna läskeblask finner du i Norge

Slutsats
Vad kan man då dra för slutsats? Att detta smakar lika gott som Brämhults citron lemonad? Nej det gör det inte, men smakupplevelsen ligger närmare en naturlig osötad lemonad än vad den ligger nära många andra läskeblaskar med citronsmak. Så är du ute efter en dricka som får dina öron att byta plats samtidigt som den får dig att sukta efter mera så är Solo Sitron något för dig. Men är du van vid andra lite mera sockriga citron läskeblaskar så är detta kanske inget för dig.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s