Rockstar – Punched

Standard

Rockstar testar att göra en energidricka med äpple juice i, det känns inte riktigt som något rockstjärnor skulle dricka kanske…

Hur smakar det?
Jag hade mina tvivel, jag tänkte mig att det skulle smaka syntetiskt vidrigt grönt äpple, lite som Pepsi Max Atomic Apple gjorde, men jag hade fel. Det smakar faktiskt gott och friskt av äpple, 10% äpple juice låter inte speciellt mycket men det smakar väldigt mycket äpple och väldigt lite energidricka. Det smakar av grönt äpple som inte är helt moget, det blir en lite syrlig eftersmak i munnen men inte samma syrliga eftersmak som det blir av exempelvis red bull. De har faktiskt lyckats väldigt bra med denna drickan, det smakar ganska naturligt och döljer smaken av energidricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du bör kunna hitta den i Kiosker och välsorterade matbutiker.

Slutsats
Förvånad, det är min slutsats. Det smakar inte alls syntetiskt utan gott av grönt äpple. Nu tillhör kanske inte gröna äpplen mina absoluta favoritfrukter, men jag har inte direkt något att klaga på, mer än att detta inte kan bli någon favorit.  Men jag skulle verkligen rekommendera detta till folk som tycker ”normala” energidrickor smakar ganska kemiskt/surt/vidrigt men som ändå skulle vilja ha något som piggar upp lite på vägen till jobbet eller under / efter träningspasset. Ta då och köpt en Rockstar Punched och bli förfriskad av lite gröna äpplen som är fullproppade av koffein och ginseng.

Slutbetyg

Annons

4 reaktioner på ”Rockstar – Punched

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s