Hansen’s – Pomegranate

Standard

Naturlig sockerrörs baserad läskeblask från staterna med smak av granatäpple, inte min favorit bland smaken men de kanske kan övertyga mig?

Hur smakar det?
Det smakar väldigt snällt, jag känner en svag smak av granatäpple men den är inte så påtaglig. Det luktar mera om drickan än vad det smakar. Men det smakar inte illa direkt, det smakar som granatäpple vilket är en lite sur/besk smak i min mun. Men den är som sagt ganska mesigt smaksatt och det känns mest som att man dricker Loka som är smaksatt med granatäpple. En annan sak som får mig att tänka mineralvatten är mängden kolsyra, detta är en oerhört bubblig dricka och det brusar upp som bara tusan i munnen på en när man tar sig en klunk, vilket jag inte tycker är speciellt roligt. Det positiva jag kan säga om smaken som finns är att det känns naturligt, som burken säger, smakar inte artificiellt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du kan hitta läskeblasken på välsorterade matbutiker.

Slutsats
Mineralvatten smaksatt av granatäpple, det är min slutsats. Jag tycker kanske inte att smaken är så rolig, men det är inte drickans fel utan mitt eget, då jag inte tycker om något som smakar granatäpple. Men Hansen’s Pomegranate smakade inte illa, det var naturligt och friskt om än ganska bubbligt och lite väl svag smak av granatäpple. Nej men ganska svaga smaken och känslan av att man drack smaksatt mineralvatten istället för en läskeblask gör att detta blir en medelmåttig dricka. Inget jag skulle fylla kylskåpet med men inte något jag skulle tacka nej till om jag blev bjuden på en.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s