Pac-Man – Bonus Fruit Energy Drink

Standard

*Waka waka waka waka* oooh ett körsbär värt 1000 poäng! *Waka waka waka waka*

Hur smakar det?
Om vi först tar och tittar på burken så ser vi att den är färgglad och fylld med frukter samt att den heter Bonus Fruit, detta får mig att tro att den kommer smaka en blandning av olika frukter, jag trodde fel. Det smakar citron, bara citron, tråkig citron. Det smakar som om någon lagt en Dextro Energy i en burk med mineralvatten, det smakar med andra ord inte så starkt av citrus som exempelvis Street Fighter – Dragon Punch gjorde, men det är fortfarande inte gott. Varför smakar det av en frukt som inte ens finns på burkens omslag? Nej, fy vad jag är besviken…

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna finns att köpa både hos Roligaprylar.se och hos webhallen.com Möjligt att den finns i någon butik också men jag har endast hittat den på nätet.

Slutsats
Vad var tanken? Varför kallar man en dricka för Bonus Fruit energy drink och så smakar den bara citron?! Hade den hetat något annat, kanske bara Pac-man eller Ghost tears eller något så hade jag inte fått några felaktiga förväntningar. Jag är riktigt besviken på smaken. Drickan är gjord av: Boston America, samma företag som gjort de flesta andra tv-spels drickor jag har testat och jag vet att de kan göra läsk som smakar som en blandning av olika frukter, så varför bara citron i denna? Citronsmaken är inte vidrig, den är bara fel. Så jag kan inte rekommendera denna drickan för annat än samlare, för burken är riktigt häftig, men för folk som bara vill ha den för att smaka på och inte spara burken så är det ingen bra affär.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s