Mean [bi:n]

Standard

Många av oss dricker kaffe på morgonen och då gärna varmt, kanske med lite mjölk i. Eller vad sägs om en iskall, bubblig läskeblask med kaffesmak istället?

Hur smakar det?
Smakar mycket riktigt av kaffe det går inte att förneka. Jag dricker kaffe ibland, men inte slaviskt varje dag som många andra, men jag tycker det kan vara okej med en kaffe lite då och då. Men även om jag gillar smaken av kaffe så fungerar det inte som smak på en läskedryck. Det blir fel uppe i hjärnkontoret, man tar sig en slurk och det smakar kaffe men det är kallt och bubbligt istället för varmt och lent. Kaffesmaken blir snabbt ”sumpig” och det smakar som att du tagit och sodastreamat kaffesump efter en stund. Något som kanske kunde ha räddat smaken är om de hade inkluderat lite vanilj i drickan för att göra den lite sötare.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den är lanserad av Spendrups så du kan nog finna den i de flesta butiker.

Slutsats
Hade jag varit en sådan person som antingen dricker kaffe slaviskt flera gånger per dag eller som kanske till och med tycker om is-kaffe så hade det nog fallit mig bättre i smaken. Detta var något av det hemskaste jag druckit på länge och att äta något till denna drickan förstör maten helt och hållet. Nu baseras betygen på vad jag personligen tycker, vissa kanske tycker att detta är hur gott som helst och då får man tycka det. Men jag tänker de denna drickan det lägsta betyg jag bara kan. Det smakar förfärligt och jag tycker inte direkt att jag blev piggare. Vill jag bli pigg tar jag mycket hellre en Red bull för ungefär samma pris…

Slutbetyg

Annons

5 reaktioner på ”Mean [bi:n]

  1. Monster-Sebbe

    prova om expresso monster e bättre, inte för att jag har provat elr gillar kaffe (fy, för faan), men ändå

  2. Anonym

    Vidrig dricka verkligen. Probade nyss. Älskar kaffe men detta var vidrigt. Tog två klunkar och hällde ut resten. Fyfan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s