Kjell Kraft

Standard

Du har precis köpt nya komponenter till din dator, det blir en lång natt av skruvande och sladd dragningar. Du måste fokusera, du måste orka, du måste ha kraft! Kjell Kraft!

Hur smakar det?
När man hittar drickor som endast är en gimmick för en butik så brukar det sluta i katastrof, men inte denna gången! Kjell Kraft smakar lite som Red bull, den är inte lika söt, men ändock väldigt god. Lätt drucken som bara den, vätskan slinker ner utan att besudla din mun med hemska kemiska bismaker eller en surhet som får dina öron att börja snurra. Den är väldigt välbalanserad i smaken och ger mersmak, det räcker inte med bara en burk. Jag kan faktiskt inte finna något fel alls i smaken på denna energidrickan, hur god som helst!

Vart hittar jag läskeblasken?
Du kan hitta den i Kjell & Company butiker, dock inte online, endast i butikerna. Billig är den också!

Slutsats
Jag blev riktigt förvånad över denna drickan, jag förväntade mig något urvattnat eller kemiskt experiment men vad jag fann var en dricka som lätt kan mäta sig med Red bull. Euroshopper Energydrink är en dricka jag har förespråkat som ett mycket bra substitut till Red bull, eftersom den är betydligt billigare och nästan lika god. Men nu byter jag ut min rekommendation för ett Red bull substitut, kort sagt: Om du har vägarna förbi en Kjell & Company butik, titta in och se om de har några burkar på kylning och köp upp sortimentet!

Slutbetyg

Annons

5 reaktioner på ”Kjell Kraft

 1. Svensson

  Skojar du? Den smakar varken bättre eller sämre än Power king / Lidls dito, Kjells är dessutom dyrare än dessa. Att jämföra med red bull gör man väl inte 2011 med tanke på alla de substitut som finns tillgängliga?!

  • krillelille

   Nu har jag inte skrivit om Power king eller lidls Ditto ännu, så om den smakar bättre/sämre än dessa vet jag ju inte ännu, men det kommer.

   Jämföra med Red bull kan man mycket väl göra 2011 eftersom red bull utan tvekan är den energidryck som säljer mest och det blir därför en utmärkt produkt att jämföra med eftersom nästan alla vet vad det är och hur det smakar. Precis som man kan jämföra andra cola drickor med Coca-cola och apelsindrickor med Fanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s