Rockstar punched – Tropical Guava

Standard

Rockstar är utan tvekan det märke på energidryck som har störst utbud av smaker, här har vi en tropisk liten rackare fylld med smak och energi

Hur smakar det?
Smakar som den mest fantastiska potpurri av tropiska frukter, otroligt len, perfekt sötma, lite syrlig citrus smak emot slutet, mild kolsyrning, kort sagt så är detta fenomenalt gott! Det smakar mest av passionsfrukt och jag hade gärna försökt läsa mig till vilka frukter som ingår i drickan men burkens inehållsförteckning är på flamländska, bokstavligen. Det smakar verkligen friskt av tropiska frukter, känns inte artificiellt framställt på något vis. Tummen upp!

Vart hittar jag läskeblasken?
Den verkar inte finnas i det Svenska sortimentet, just detta exemplar köptes i Belgien, men det ryktas att drickan kan finnas på The English shop.

Slutsats
Helt klart den godaste rockstar drickan hitintills!  Den smakar friskt och naturligt. Det stora formatet på burken (500ml) är välkommet eftersom drickan är såpass mumsig. Nu hoppas jag bara på att den kommer in i det Svenska sortimentet snart så jag slipper åka till Belgien varje gång jag vill ha mig en burk.

Slutbetyg
 

Annons

3 reaktioner på ”Rockstar punched – Tropical Guava

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s