Cocaine – Free

Standard

Tre gånger så mycket koffein som Red bull, 750 milligram med Taurin och stoppad av livsmedelsverket, låt mig presentera: Cocaine!

Hur smakar det?
Tidigare har jag smakat på den sockriga versionen av Cocaine och kunde konstatera att den var oerhört sötsliskig, men detta är light så det kanske är bättre? Fast å andra sidan så brukar light versioner av energidrickor smaka fruktansvärt av artificiellt sötningsmedel. Men Cocaine Free överraskar stort genom att smaka sött och gott i en mycket bättre balans än dess hel-sockriga broder. Jag känner inte heller någon speciell smak av artificiellt sötningsmedel vilket var min största oro. Nej det är faktiskt ganska gott, dock fortfarande lite för sötsliskigt för mig, men helt klart en förbättring över originalet.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inte i Sverige i alla fall, den säljs till min kännedom i Staterna och i Nederländerna. Jag råkade hitta ett par insmugglade burkar i Svinesund när jag var på genomresa vintern 2010.

Slutsats
Jag fick inte samma sockershock och koffein överdos som jag fick av Cocaine – Cut, kan kan bero på dagsformen, det kan bero på innehållet, jag är inte säker. Vad jag dock vet är att jag stod inte alls ut med den första cocaine jag testade, men denna kan jag nog stå ut med. Det finns många andra energidrickor som smakar mycket bättre, men det är kul att ha smakat på drickan och det är kul att ha överlevt. Hittar du ett exemplar i dina vandringar så tycker jag du skall köpa dig en.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Cocaine – Free

  1. tantmarit

    Det var LÄTT den godaste energidrycken ever enligt MIN åsikt! Dock för söt för att fungera som törstsläckare, men som flytande godis: YEZ!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s