Rubicon – Guava

Standard

En läskeblask som blivit populär i England tack vare att den innehåller riktigt fruktjuice, låter onekligen naturligt och gott

Hur smakar det?
Det smakar faktiskt ganska fruktigt, en ganska len dricka, känns lite tjockare i konsistensen än många andra vilket kanske kan bero på att det faktiskt är äkta fruktjuice i och ganska mycket därtill. Men efter ett par klunkar så tröttnar jag på smaken, det är sött och fruktigt, ja, men kanske lite väl sött? Det kanske kan vara att jag inte är någon större guava älskare, men jag har ätit alldeles för lite av frukten (noll) för att veta om jag ogillar själva frukten eller om det är drickan det är fel på. Det smakar inte illa eller så, jag bara tröttnade på den sötsliskiga smaken halva burken in ungefär. Den fungerade dock bättre till mat då den söta smaken dövades något av det man åt.

Vart hittar jag drickan?
Den kan finnas lite överallt, jag har personligen endast sett den i en butik uppe vid riksgränsen (svinesund) men det kan tänkas att den finns att köpa i butiker som har lite avvikande sortiment.

Slutsats
Nej, det var nog faktiskt lite för sött för mig. Det märktes dock att det var fruktjuice i då drickan var lite tjockare i konsistensen och fruktsmaken kändes väldigt naturlig. Det är ingen läskeblask jag kommer längta efter och det är inte heller en läskeblask som jag kommer tacka nej till om jag blir bjuden på en burk. Men vet du med dig att du gillar Guava (eller väldigt söta frukter i allmänhet) så är detta ett givet val!

Slutbetyg:
 

Annons

En reaktion på ”Rubicon – Guava

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s