Rubicon – Mango

Standard

En läskeblask som blivit populär i England tack vare att den innehåller riktigt fruktjuice, låter onekligen naturligt och gott

Hur smakar det?
Jag öppnar burken och möts av en väldigt sötsliskig doft, nog luktar det mango alltid, men det luktar mest av sliskig sötma.  Jag tar mig en klunk och det känns som att jag öppnat en juice som börjat jäsa, det smakar övermogen mango, vilket inte direkt talar till dess fördel. Jag har ingen aning om det var just mitt exemplar av drickan som hade haft någon reaktion för sig eller om alla smakar såhär, men det var verkligen inte trevligt att dricka. Den ganska övermogna mango smaken tillsammans med den lite mera trögflytande vätskan gjorde att jag hällde ut det efter bara ett par klunkar, usch!

Vart hittar jag läskeblasken?
Den kan finnas lite överallt, jag har personligen endast sett den i en butik uppe vid riksgränsen (svinesund) men det kan tänkas att den finns att köpa i butiker som har lite avvikande sortiment.

Slutsats
Övermogen mango? Nej tack! Jag kan tycka att mango är riktigt gott ibland men då har det alltid varit uppfriskande och inte en sötsliskig sörja. Som sagt, jag vet inte om det var att jag fick tag i en burk som stått ett tag eller om detta är standard smaken, för såhär har jag aldrig förut känt att mango har smakat. Men det blir ett negativt betyg, detta gick faktiskt inte att dricka.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Rubicon – Mango

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s