Pac-Man – Power Up

Standard

*Waka waka waka* Oh powerup! Nu skall jag äta upp er spöken! *Waka waka waka*

Hur smakar det?
Pac Man Bonus fruit smakade ganska tråkigt, det smakade mest av citron och var väl inte direkt vad jag förväntade mig av en dryck som kallar sig för bonus fruit. Så det var med låga förväntningar som jag tog mig en klunk av Power Up drickan och jag kan konstatera att den kanske inte är världens bästa energidricka, men den var faktiskt fruktigare än sin kusin.  Det är inte direkt en explosion av smaker som mina smaklökar får ta del av, men det smakar i alla fall inte bara av citron. En lite mera ”klassisk” energidrycks smak med en ganska snäll och söt eftersmak som inte lämnar en med en obehaglig syrlig eller sötsliskig mun. Men exceptionell är den verkligen inte.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns att köpa på sidor som Webhallen och Roligaprylar, kan säkert finnas på andra ställen också men det är där jag har sett den.

Slutsats
Som med de flesta andra nostalgiska pop-kultur inspirerade energidrickorna så är det inte direkt drickan man är ute efter utan snarare burken. Ibland kan drickan vara riktigt trevlig men för det mesta är den ganska banal i smaken vilket gör att prislappen inte direkt är berättigad. Men de flesta som köper en dricka med pac-man på gör det nog av samma anledning som jag hade: För burkens skull. Så vill du ha en rolig burk till dina samlingar, köp ett exemplar och eftersom smaken inte var chokerande dålig heller så du lär knappast känna dig lurad.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s