Boost Energy

Standard

Boost är en energidricka med ett bra namn och ett väldigt bra pris, låt oss se om billigt pris betyder billig smak

Hur smakar det?
Jag vet att det är uttjatat, men jag måste jämföra energidrickor med Red Bull, speciellt när de försöker imitera smaken ifrån energidrycks giganten. Så här har vi ännu en Red Bull kopia, en dricka som inte försöker smaka av någon frukt eller cola. Smaken påminner som sagt mycket om Red Bull men med skillnaden att Boost smakar mera som en äpple cider än det smakar som klassisk energidricka. Du lämnas inte heller med den väldigt syrliga eftersmaken som Red Bull gärna lämnar efter sig. Jag tycker detta är riktigt gott och den ganska påtagliga smaken av äpple skadar inte heller.

Vart hittar jag läskeblasken?
Det första exemplaret hittade jag i en kiosk i Jönköping, jag har även hittat 1l flaskor i Huskvarna. Men den bör finnas på fler geografiska platser.

Slutsats
Ett av de tyngsta argumenten för Boost är priset, 250ml burken jag köpte kostade mig åtta kronor och 1l flaskan jag hittade kostade mig 25kr, sätt det i förhållande till vad Red Bull kostar och du får fram att detta är en riktigt prisvärd dricka. Jag höll länge Euroshoppers energidricka som den heliga gralen av billiga och välsmakande energidrickor, men efter att de ändrat smaken så har drickan trillat längre och längre ner på min lista över goda energidrickor. Nu kommer Boost och tar snabbt förstaplatsen som den mest prisvärda energidrickan på marknaden idag! Men en sak måste sägas: Priset kan skilja ganska mycket ifrån ställe till ställe. Där jag köpt mina exemplar var det verkligen billigt, men din lokala handlare kanske tycker att den skall kosta lite mera. Så om du hittar en 250ml burk som kostar 16 kronor så skyll inte på mig ^^

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Boost Energy

  1. tantmarit

    Mmmmm, ja, jag gillar också den! Praktiskt med 1 liters flaskan som dessutom är (relativt) snygg dessutom.
    PS: jag är ju liiiiite trög, i måndags smakade jag Euroshoppers energidricka för första gången, och den är helt klart favoriten för mig! SÅ gott, den gick tom att dricka rumsvarm, vilka inte många drickor ”klarar av” enligt min åsikt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s