Nygårda – Blåbärs soda

Standard

Mors lilla Olle i skogen gick, törstig han blev och soda han fick, Olle han såg med förunderlig blick – Sesådär lilla Olle ta nu och drick!

Hur smakar det?
Jag förväntade mig en riktigt syntetisk ursäkt till blåbär när jag köpte denna drickan, det finns inte en enda blåbärssmakande läskedryck jag smakat som inte varit syntetisk upp över öronen, jag blev gladeligen överraskad av Nygårdas blåbärs soda dock! Det smakar riktigt ljuvligt av blåbär, lite sött och en lite syrlig eftersmak, precis som blåbär skall smaka. Smaken påminner mig om Ekströms blåbärssoppa, fast lite mera lättflytande då och med massa kolsyra. Burken varade inte länge för jag tog mig klunk efter klunk och innan jag visste ordet av det så var burken slut, vilket är ett gott betyg.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den bör finnas nästan lite överallt, garanterat på ICA.

Slutsats
Detta var riktigt smaskigt och helt oväntat. Inte trodde jag att det gick att framställa en dricka som smakade så likt blåbär. Något annat jag gillar med drickan är burken, den är verkligen ursvensk i sitt utförande och ger karaktär åt drickan. Detta är för mig ett givet köp när man vill ha något annat än de standard drickor som man går och köper, fast nästa gång blir det nog en 1,5l flaska!

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Nygårda – Blåbärs soda

  1. tantmarit

    Vad roligt att det smakade!
    Skall se om jag hittar en åt mig själv nästa gång.
    PS: jag HOPPAs att du menade 1,5 l och inte 15… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s