Nygårda – Smultron Soda

Standard

Hela min trädgård är fylld av smultron, jag hinner dock aldrig äta dem för att grannbarnen ständigt ringer på dörren och frågar om de kan få smaka, vilken tur då att Nygårda nu gjort en smultron soda!

Hur smakar det?
Som vanligt så luktar jag alltid på läskeblasken innan jag smakar på den och det luktade faktiskt precis som min trädgård doftar på sommaren, en bra start. Tar mig en klunk och känner ingen påtaglig smultron smak över huvudtaget, vad är detta, tänker jag, men efter att det gått några sekunder kommer eftersmaken rullandes och oj vad det smakar smultron! Eftersmaken gör faktiskt hela drickan, vilket kanske är lite bakvänt, men det spelar egentligen ingen roll vart de väljer att förmedla smaken, bara det smakar som det skall. Jag är kanske inte riktigt lika förtjust i denna sodan som av Nygårdas Blåbärs soda, men det är inte långt ifrån, detta är verkligen jättegott.

Vart hittar jag läskeblasken?
Du finner den nästan lite överallt, garanterat på ICA.

Slutsats
Nygårda har gjort det igen! De har lyckats tillverka en dricka som smakar av ett älskat sommarbär och dessutom gett oss en burk som tilltalar mig något väldigt. Hade den bara haft en lite tydligare smak av smultron när man tog sig en klunk och man inte behövde vänta på eftersmaken för att veta vad man drack så hade det blivit fem av fem. Men det blir istället en mycket stark fyra, vilket inte är fy skam det heller. Jag kanske skall ta och ställa ut några burkar Smultron Soda nästa sommar så att grannbarnen lämnar mina smultron ifred?

Slutbetyg
 

Annons

3 reaktioner på ”Nygårda – Smultron Soda

  1. Ulla Norgren

    Var är smultronen? Kan man kalla något för smultronsoda fast det inte finns ett enda smultron i enligt innehållsdeklarationen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s