Action Energy drink

Standard

En stor flaska med energidricka på tyska, kan det vara något?

Hur smakar det?
Det smakar av klassisk energidricka, som Red Bull, men lite vattnigare i smaken. Den är inte lika söt, inte lika syrlig och kort sagt inte lika god som den dricka som den försöker imitera. Trevlig eftersmak men den har en lite syrlig eftersmak som gärna stannar kvar en stund, något som inte passar alla. Den är dock helt okej och fungerar som ett bra substitit för den väldigt omnämnda energidryckes kungen.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna flaska, som ingick i ett sexpack, hittades i Tyskland på ett ”kom hit och köp billig sprit” ställe som så många av oss haft äran att besöka de senaste åren.

Slutsats
Detta var en ganska billig dricka, precis vad den kostade vet jag dock inte eftersom det inte var jag som personligen inhandlade drickan. Men jag blev försäkrad om att den var relativt billig. Och smaken kan jag inte direkt klaga på, den var bara lite vattnig men inte till den grad att det var tråkigt att dricka. Perfekt att ha i minikylen bredvid datorn för att fylla på glaset när man känner att energin håller på och tar slut.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Action Energy drink

  1. tantmarit

    Hmmm, den ser lite grumlig ut eller är det bilden som ljuger?
    Jag såg aldrig den när vi var ”på jakt” tror jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s