Battery – Juiced

Standard

Battery tillhör en av mina favoriter bland energidrycker, denna versionen av battery skall smaka av tranbär, inte en direkt favorit men kanske har de lyckats?

Hur smakar det?
Först och främst måste det sägas att lukten är riktigt lockande, det luktar sött och inbjudande. Men sen tar man sig en klunk och hela min värld raseras. Men det är egentligen inte drickans fel, problemet är att jag tycker inte om tranbär. Det smakar sött och övergår sen till den typiska tranbärs smaken, eftersmaken hänger kvar länge och väl. Jag har smakat tillräckligt med tranbärsdrickor för att konstatera att detta smakar av äkta tranbär, det är en bra dricka om man mäter den med andra saker som skall smaka av tranbär. Men för min egen del så fungerar inte detta.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna dricka hittades uppe vid riksgränsen Svinesund, men kan tänkas finns på fler svenska butiker. Finns garanterat i Norge.

Slutsats
Oturligt nog så är jag inte speciellt förtjust i tranbär, men som jag skrev så är detta inte en dålig tranbärsdricka, den föll mig helt enkelt inte i smaken pga tranbären. Om du tycker att tranbär är gott (du kanske gillar att dricka cosmopolitan?) så är detta ett givet val för dig som vill ha lite extra energi med tranbärssmak. Jag håller mig nog dock till original Battery i fortsättningen.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s