Simba Julebrus

Standard

Det är inte bara i Sverige Coca-cola har problem vid jul, i Norge kommer julebrusen och gör att norrmännen köper mindre cola. Detta hoppas coca-cola på att fixa med sin egna julebrus

Hur smakar det?
Där ändra julebrusar med hallonsmak misslyckas kommer Simba med en ganska trevlig hallondricka. Det smakar kanske inte helt naturligt, men det blir inte kemiskt och otrevligt, något som är ganska vanligt i denna genren. Skummar lagom gör den också, en trevlig detalj som underlättar drickandet. Passar väldigt bra till den norska julematen men fungerar även fint vid julklappsöppnandet, måste dock serveras väl kyld då den ändrar karaktär ju närmre den kommer rumstemperatur, den blir då väldigt skummig och således ganska jobbig att dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Om denna inte mött samma öde som Coca-colas julmust gjorde i Sverige så bör man kunna hitta julebrusen i nästan vilken norsk matbutik som helst.

Slutsats
Överraskande är vad man kan säga om drickan, då jag inte brukar ha högt ställda förväntningar på något som skall smaka av hallon. Det är inte en dricka jag kommer välja spontant om det står julebrus med smak av fruktchampagne på bordet, men jag kommer inte heller att tacka nej till en flaska om det bjuds. Nästa gång jag sticker nosen över riksgränsen blir det till att leta efter ett par flaskor då detta tillhör en av de mest välsmakande hallon julebrusarna på marknaden.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s