Hamar Lillehammer Julebrus

Standard

Ännu en fruktchampagne med juletikett denna gången ifrån 1994års vinterolympiska spel, blir det guldmedalj eller en fjärdeplats för denna drickan?

Hur smakar det?
I ett ord: Underbart! Denna läskeblask kan stoltsera med att ställa sig högst uppe på prispallen bredvid andra julebrusar som Borgs julebrus och sørlands julebrusen. Det smakar ljuvligt av fruktchampagne, vilket mest kan liknas med smaken av den mycket saknade San Sao drickan eller en sötare version av Pommac.  När man väl tagit sig en klunk så är det svårt att sluta dricka och när flaskan är slut sätter habegäret genast igång. Vad som dock skall nämnas är att den är skummigare än Borgs julebrus, men skummet är inget problem, det är fortfarande underbart att dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Väldigt lätt att finna i trakterna kring Oslo och självklart lillehammer. Ganska vanlig så bör finnas nästan överallt i de befolkade delarna av Norge runt jul

Slutsats
Riktigt gott är det, man vill bara ha mer och mer. Den ligger dessutom några Norska dollar under Borgs julebrus som har mer eller mindre samma smak, vilket får ses som ett plus. Helt klart en av de bästa julebrusarna på marknaden och ett måste för varje läskeblaskentusiast.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s