Organic Sparkling Cola

Standard

En cola gjord på organiskt vis med en, nötig cola smak? Okej…

Hur smakar det?
Jag är väldigt oroad när jag öppnar burken, aldrig förr har jag stött på en cola som stoltserar med att den har en ”nötig smak av cola nöt” , vad kommer detta smaka av egentligen? Det visar sig att det smakar himmelskt gott, en smak som närmast kan liknas vid Calippo Cola, inte helt fel! Det är dessutom oerhört uppfriskande, nog den mest uppfriskande colan som någonsin druckits av undertecknad. Men läskeblasken har ett problem och det är att när den går mer och mer åt att bli rumstepererad så är det inte alls lika roligt att dricka längre. Smaken ändrar sin karaktär helt och hållet, ifrån uppfriskande till sliskig, så drick den iskall.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades på ICA Maxi i Skövde. Den har ”importlapp” så tillgänglighet kan vara begränsad till en specifik leverantör.

Slutsats
Burken gav inte något bra första intryck, jag förväntade mig en billig cola som smakade hemmagjord isglass, men fick istället äran att smaka en riktigt god, uppfriskande cola. Förhoppningsvis så kan denna colan börja att dyka upp i samma utsträckning som Ubuntu Cola, då de tillhör lite av samma genre (rättvisemärkt, organiskt odlad). Om du råkar trilla över en burk av denna eminenta produkt, köp!

Slutbetyg
 

Annons

4 reaktioner på ”Organic Sparkling Cola

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s