Blu energy drink

Standard

Den felstavade (men trendiga) färgen blå ger oss en energidricka som säger att den inte har någon ”energy drink aftertaste” låt oss se vad den har för eftersmak

Hur smakar det?
I vanlig ordning stoppar jag näsan i burken och försöker känna doften av drickan och den doft jag känner är en ganska mild söt doft som mest påminner mig om hur en påse med Zoo (godiset) luktar när den legat öppen ett tag. När jag tar mig första klunken så känner jag ingen som helst smak av sötma, det smakar bara syrligt och dessvärre inte uppfriskande syrligt. Ett par klunkar senare känner jag hur hela munnen är fylld av en negativ syrlighet som vägrar gå bort. Någon direkt eftersmak har drickan faktiskt inte efter första klunken, men ta ett par klunkar i kort följd och du kommer känna syrligheten, vilket är lustigt då drickan har som slogan att den inte skall ha en eftersmak av energidricka, som red bull och andra märken. Snarare så försvinner den syrliga eftersmaken av Red bull snabbare än vad Blus eftersmak gör. Det är synd att den inte smakar likadant som den luktar.

Vart hittar jag läskeblasken?
Blu verkar ha börjat dyka upp i slumpmässiga butiker över hela landet, själv har jag inte sett dem i butik utan detta exemplar handlades uppe vid riksgränsen, Svinesund.

Slutsats
Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka faktiskt, enligt min mening så håller den inte vad den lovar. Saxat ifrån energidryckens hemsida:  NO Energy Drink aftertastePremium Energy Drink…with better Price…DUH. ٩(●̮̮̃•̃)۶Call us the matador, cuz we lay the bull down. Jag kände en distinkt eftersmak, en syrlig eftersmak och det är kanske inte så konstigt när man ser att på innehållsförteckningen så står citronsyra som nummer tre i ordningen, på Red bull står citronsyra som sjätte ingrediens. Det är ingen illasmakande energidryck, den är bara tvärt emot vad den säger att den är, eller så har jag och företaget bakom drickan helt olika uppfattningar om vad energidryckseftersmak vanligtvis brukar vara. Kort sagt: En riktigt syrlig dricka med en förlorad sötma men en riktigt snygg burk.

Slutbetyg
 

Annons

4 reaktioner på ”Blu energy drink

    • krillelille

      De har nog valt den stavningen för att leka lite med ordet, göra det lite trendigare. I spelet TF2 så finns det två lag, Red och Blu, så det är inte ovanligt att man skriver Blue utan E:et.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s