Cariba Cola

Standard

En bild på Che Guevara och texten ”Hasta la victoria siempre”, är det såhär revolution och kommunism smakar kanske?

Hur smakar det?
Det smakar av billig cola blandad med billig apelsin, inte en bra start. Tänk dig en dålig dussincola och lägg sedan till en eftersmak av en obestämd citrusfrukt så har du Cariba Cola i ett nötskal. Jag har smakat ganska många drycker med smak av Guarana, det har för det mesta varit ganska sött, men här smakar det istället bara syrligt och billigt. Sedan hjälper det verkligen inte drycken att den är så oerhört klent kolsyrad, det känns som att jag dricker en cola som stått framme i ett dygn och som sedan kylts ner. Nej usch och fy.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den finns tillgänglig nere i Tyskland, kan hända att någon importerar den också, men det är endast en gissning.

Slutsats
Vad har Che Guevara med detta att göra? Jo tydligen bodde han i Bolivia och det är därifrån de har sin guarana som de stoppar i sin dricka. Nu misstänker jag att det är en dricka som bara skall se häftig ut, den propagerar säkerligen inte för kommunism och revolution, men om det är såhär revolution smakar så vill jag inte ha någon revolution. Om Che Guevara hade vetat att hans ansikte används på denna katastrofala dricka så tror jag att han skulle rotera i sin grav.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Cariba Cola

  1. tantmarit

    Haha, och den gjorde jag mig stort besvär med att hitta… 😛
    Nåja.
    Vi hittade den faktiskt lite ”här och var”, tyskarna har kanske andra idéer om hur Cola skall smaka? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s