Coca-Cola Light – Lemon

Standard

Ni minns kanske att vi hade denna drickan i Sverige för många år sedan? Tyskarna har kvar den och jag undrar varför den försvann i Sverige

Hur smakar det?
Det smakar precis som jag minns det, den vanliga goda smaken av coca-cola blandat med stora mängder uppfriskande citron, himmelskt. Den vanliga coca-cola lighten är inte direkt rolig att dricka, smaklös och vattnig som den är, men den har en naturlig underton av citron. Om man förstärker denna naturliga underton av citron med 400% så får man Coca-cola Light Lemon och harmoni uppstår. Citrus smaken är dominerande men inte så dominerande att den är påträngande, eftersmaken hänger kvar en längre stund och fortsätter att ge dig den där förfriskade känslan i munnen.  Det är oerhört uppfriskande, flaskan tog slut på nolltid och efter att jag tömt flaskan förbannade jag det faktum att vi inte har den i Sverige.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns säkert i flertalet länder, just denna flaskan inhandlades i Tyskland.

Slutsats
Snälla snälla snälla Coca-cola Sverige, återinför denna underbara läskeblask. Jag skulle med glädje byta ut varannan sockrig cola till denna lighten och på det viset kunna dricka dubbelt så mycket. Jag vet inte varför den försvann, kanske är det coca-colas fel, kanske är det Svenska folkets fel. På samma sätt som Coca-cola tvingades dra in Coca-cola Vanilla och Coca-cola Lime eftersom folk inte köpte det. Om du tycker som mig så skicka ett mail till coca-cola och fråga om denna drickan, är vi tillräckligt många så kanske den återuppstår. Vem vet, värt ett försök iaf!

Slutbetyg
 

Annons

2 reaktioner på ”Coca-Cola Light – Lemon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s