Sunkist – Orange & Passionfruit

Standard

Apelsin och passionsfrukt är en lysande kombination, låt oss se om denna amerikanska fruktjätte lyckats med kombinationen

Hur smakar det?
Precis som den renodlade apelsindrickan ifrån Sunkist så är detta en läskeblask som doftar mycket och smakar ganska milt, men inte så milt att det blir vattnigt. Nej det är sockersött och uppfriskande. Apelsinsmaken är dominerande men man känner tydliga undertoner av passionsfrukten och det är passionsfrukten som är mest framträdande i eftersmaken. En eftersmak som hänger kvar ett bra tag och som ger mersmak. En trevlig balans i kolsyran är det också, det blir ingen skumfest i munnen på dig när man tar sig en klunk, vilket är bra.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan finnas lite här och var, det är en importerad läskeblask, just detta exemplar hittades uppe vid riksgränsen till Norge.

Slutsats
En uppfriskande och god läskeblask, passionsfrukten kompletterar den lite syrligare apelsinen väldigt bra och det hela är en fröjd att dricka.  Ingen dricka som får mig att jubla kanske, men den är en bra bit över medel och förtjänar därför ett ganska starkt betyg. Mitt enda egentliga klagomål, som gäller för samtliga Sunkist produkter, är att burken är horribel. Det ser ut som att en Austin Powers film har exploderat på bruken…

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s