Sunkist – Lemon & Lime

Standard

Citron är som vi vet uppfriskande, Lime är som vi vet uppfriskande, så när de bägge möts borde det bli 1+1 = 2, men något gick fel i ekvationen…

Hur smakar det?
Att Sunkist kan göra en uppfriskande citrondricka, det vet vi redan, så när de dessutom lägger till lime i receptet så borde det bli ännu bättre, det blir det inte. På något märkligt sätt så har den uppfriskande känslan av citronen helt försvunnit. Det logiska borde vara att limen tagit över med sin lite sötare smak men så är inte heller fallet, på något sätt verkar de bägge smakerna ha slagit ut varandra och det hela blir istället en smaklös dricka som inte imponerar i det minsta. Någon eftersmak kände jag inte heller för den delen. Det var ungefär lika spännande som att sticka ut tungan och smaka på luften.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan finnas lite här och var, det är en importerad läskeblask, just detta exemplar hittades uppe vid riksgränsen till Norge.

Slutsats
Vad gjorde ni Sunkist? Hur gick detta till? Så många goda drickor och helt plötsligen denna smaklösa historia. Nej detta är verkligen inte en inspirerande läskeblask och det blir ganska enkel matematik när det kommer fram till betygsättningen på drickan: 1+1 = 2. (Detta är för övrigt den fulaste burken jag någonsin skådat)

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Sunkist – Lemon & Lime

  1. tantmarit

    VA?
    Fulaste burken du har skådat? 😮
    Om innehållet vet jag absolut INGET, men burken är ju fan den vackraste mina gamla ögon har skådat någonsin!!!
    Skärpning pöjk, jag trodde du hade klass…!? 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s