Hansen’s – Cherry Vanilla Crème

Standard

Vilken kombination, körsbär och vaniljkräm? Låter som att det kommer vara hur sötsliskigt som helst, men hansen’s gör förhållandevis goda drickor, jag är lite skeptisk dock.

Hur smakar det?
Man öppnar burken och känner genast en underbar doft, en doft av körsbär och något annat, kan inte säga att jag känner en distinkt doft av vanilj men allt som allt så doftar detta ljuvligt. Första klunken är även den lika ljuvlig, en underbart len dricka med oerhört mycket smak utan att smaka så mycket att dina smaklökar går och gömmer sig. Man känner en stark smak av körsbär och en delikat underton av vanilj, smakerna fungerar väldigt bra tillsammans. Klunk efter klunk slinker ner och det enda som får mig att inte halsa drickan är för att jag vill att den skall vara länge. Jag kan faktiskt göra en direkt jämförelse till något, en jämförelse som kan bli svårtolkad för de flesta, men det smakar nästan precis som en Norsk yoghurt ifrån Tine med smak av just körsbär och vanilj. Om det säger dig något vet jag inte, men det är precis så det smakar. Det enda negativa med drickan är att den skummar en aningens för mycket i munnen, sen kanske vissa kommer ha problem med sötman men för mig så gick det riktigt bra.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna är inhandlad på en City Gross i Jönköping, det är en importerad dricka så kolla på importhyllan.

Slutsats
Detta är nästintill ambrosia, nektar från gudarna, hur gott som helst kort sagt. Smakerna gifter sig oerhört bra och man vill bara ha mer och mer. Det är ingen uppfriskande dricka, det skall nämnas, nej detta är 110% godis och inget annat. Sockersött är bara förnamnet men den väldigt färnäma och välbalanserade smaken av körsbär och vanilj gör att man ignorerar beläggningen som bildas på tänderna och bara vill dricka vidare. Roligt dessutom att drickan är helt klar i färgen, som 7up eller Sprite, eller vatten för den delen.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Hansen’s – Cherry Vanilla Crème

 1. tantmarit

  Nej, nej, NEJ och fyanemig! 😦
  Den DOFTAR ljuvligt, och jag tycker JÄTTEMYCKET om att den inte har någon färg, bara för det så får den (knappt) godkänt!
  Men smaken….
  Den smakar så sötsliskigt så att mina smaklökar svimmar!
  Jag försökte få liv i dem igen genom att blanda rikeligt med Coca Cola Zero, lite Vodka och mycket is i läsken, men se, smaklökarna hade gått och gömt sig och TOTALVÄGRADE gilla blasket!
  Däremot utlöste drickan galopperande diabetes av tredje graden, det är knappt att jag har återhämtat mig ÄN!
  Jag kunde trots blandandet av annnan dryck inte tömma burken, hälften står fortfarande kvar i kylskåpet…
  Men smaken är ju som baken!
  STOR! 😛

  PS: drickan köptes på City Gross i Jönköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s