No Fear

Standard

Stöddig energidricka med dödskalle och ett tydligt budskap om att den inte räds något, det känns som att någon försöker lite för mycket på att vara tuff

Hur smakar det?
Det är svårt att svara på hur det smakar när det inte finns någon smak. Det luktar svagt av söt citron när man öppnar burken, men lukten återfinns inte i smaken, det smakar vara syrligt och inget mer. Det känns som att jag dricker citronvatten, även om det kan vara gott och uppfriskande så vill jag gärna att mina energidrycker skall smaka lite mera än så. Syrligheten sätter sig i munnen och det känns som att hela munnen hamnar i obalans, syrligheten vägrar gå sin väg och sitter kvar i bortåt två minuter efter att jag svalt vätskan, ingen höjdare

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna drickan inhandlades på City Gross, Jönköping

Slutsats
Det enda positiva med denna drickan är omslaget, dvs burken, men själva innehållet lämnar en hel del att önska. Smaklöst och på tok för syrligt för att vara värt att dricka. Det finns egentligen inte mer att säga, det är bara så himla tråkigt att jag får skrivkramp.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”No Fear

  1. Monster-Sebbe

    Den e en av mina favoriter, o förhållandesvis billigare än monster o rockstar, även om det låter som att jag jagar efter småslant 😛

  2. No fear Lover

    No fear är den absolut coolaste av alla energidryckerna. Det är den enda som har en historia bakom sig och den smakar hur bra som som helst. Enda problemet är att den svår att hitta. Mer No fear Enery åt Svenska folket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s