Fantasy – Cafè Cola

Standard

Is this real life? Or just fantasy? Aha, det är bara Fantasy, med Cafè Cola smak, detta kan väl knappast vara bra?

Hur smakar det?
När jag tar mig en ordentligt sniff av drickan så börjar jag genast dra på smilbanden, det luktar så märkligt att det nästan är lockande att ta sig en klunk. Sagt och gjort så åker första munfullen ner och nog smakar det kaffe alltid, men det är faktiskt nästan drickbart, otippat. Det smakar ungefär som jag föreställer mig att det skulle smaka om man blandar kaffesump med Ramlösa, fast med en liten tvist, då det finns en tydlig eftersmak av karamell. Det är just karamell smaken som gör att detta nästan är drickbart, men ju längre ner i buteljen man kommer desto mer framträdande är den väldigt vattniga smaken av dåligt kaffe, inte ens karamellen kan rädda denna drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den har siktats på allt ifrån Hemköp till små obskyra butiker vid riksgränsen, kan dyka upp där man minst anar det.

Slutsats
Nej, det är inte gott, men jag har druckit mycket värre. Det är en väldigt vattnig historia med tråkig smak, den enda anledningen till att dricka den är för att skratta åt katastrofen. Det finns antagligen någon förvirrad själ där ute som tycker att detta är hur gott som helst, Mean [bi:n] sälj ju fortfarande i butik så nog finns det en viss marknad där ute. Jag tillhör dock inte denna marknaden men jag är glad att jag faktiskt fick smaka på denna läskeblask så jag har något att blicka tillbaks på för ett gott skratt, tätt följt av en rysning längs ryggraden.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s