Blu – Lemon Lime

Standard

Att kalla en grön dricka för blu är lite motsägelsefullt, men det är som bekant insidan som räknas

Hur smakar det?
Lemon Lime står det på burken och nog smakar det citrus av drickan, men jag får inte någon direkt känning av att det är just citron och lime jag dricker, snarare tycker jag att det smakar grape. Att det smakar grape är dock inte en nackdel, det är ganska gott faktiskt även om drickan dessvärre ligger och tummar på gränsen till att smaka väldigt artificiellt, så kallad WC-Anka smak. Eftersmaken är även den av grape-aktig karaktär och ersätter därmed den syrliga eftersmaken som många energidrycker har, syrligheten ifrån denna drickan lägger sig inte som en ovälkommen gäst längst bak i gommen. En trevlig dricka för den som gillar grape.

Vart hittar jag läskeblasken?
Kan finnas i allt ifrån ICA till Kiosker

Slutsats
Enligt tillverkaren så är detta den första energidrycken med smak av just Citron och Lime i Sverige, vilket på sätt och vis kan stämma eftersom de enda energidrycker jag sett som säger sig ha smak av citron (dock ingen lime) är de popcultur inspirerade energidryckerna som finns på sidor som roligaprylar.se Varför det inte kommit någon energidryck med en tydlig smak av citron lime innan vet jag faktiskt inte. Men nu är den som sagt här och jag kan konstatera att det är en läskeblask som håller vad den lovar, det smakar det den skall, även om jag upplever det mera åt grape hållet, men ger inga större sensationer. En helt okej energidricka om du är sugen på något som smakar lite annorlunda i den annars så sötsliskiga energidryckesdjungeln.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Blu – Lemon Lime

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s