Vita Cola Original

Standard

En tysk cola med citrus-kick, jag som älskar coca-cola light lemon, detta borde falla mig i smaken

Hur smakar det?
Vart är colan? Finns det någon cola i? Jo det måste det göra av färgen att döma, men någon smak av cola finns det absolut inte. Allt jag känner är en dominerande smak av citrus som lägger sig likt en sarkofag runt mina smaklökar. Det luktar som clementiner som inte börjat mogna ännu och det smakar likadant som det luktar. Uppfriskande är det inte heller, efter en stund känns det som att jag dricker någon form av golvtvätt med citrusdoft, de kunde gott ha tonat ner citrus-kicken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades i Tyskland

Slutsats
Är det äckligt eller inte är frågan, jag är inte helt säker. Det är en dålig dricka, inget tvivel om saken, men frågan är bara hur dålig den är. Att kalla detta för en cola med citrus-kick känns helt fel, det är snarare en citrus-kick med lite cola för färgens skull. Jag förväntade mig något i stil med coca-cola light lemon, en dricka där man känner av smaken av colan men där citrusen har en ganska dominerande roll, men här så känner man inte någon smak alls av Cola.  Vita Colas ”Citrus-spark” känns som en spark i huvudet.

Slutbetyg
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s