Boylan Orange

Standard

Ifrån amerikanska Boylan kommer en läskeblask med smak av apelsin som sötats med naturligt rörsocker

Hur smakar det?
Det luktar precis som när man skalat en färsk apelsin, en oerhört lockande doft, friskt. Smakar som den mest solmogna underbara apelsinen du kan tänka dig. Oerhört uppfriskande samtidigt som den har en väldigt behaglig och oemotståndlig  sötma som är perfekt balanserad. Det smakar inte bara av apelsin utan det finns även toner av clementiner och mandariner något som tillsammans skapar en harmonisk smakupplevelse utöver det vanliga. Eftersmaken rullar kvar en bra stund i munnen och ger mersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Importeras av Greys American Stores, så de butiker som köper in ifrån dem har nog stor chans för att ha även denna i butikshyllorna.

Slutsats
Ambrosia, nektar ifrån gudarna, helt underbart.  Boylan har en hel del drycker och jag har inte kommit överens med alla deras smaker, men detta var en riktig fullpoängare. En söt apelsinläsk som inte känns artificiell på något vis och som inte är för söt utan väldigt uppfriskande. Nu är det faktiskt apelsin arom i drickan och inte någon färskpressad apelsin vi har, men de har faktiskt lyckats framställa en läskeblask som känns väldigt naturlig. Om du ser en i butikshyllan så yrkar jag dig att köpa dig en flaska, jag kan nästan garantera att du inte kommer bli besviken.

Slutbetyg
 

Annons

En reaktion på ”Boylan Orange

  1. smurfisHh

    Jag måste säga det nu, det heter ”Grays” inte ”Greys” som du skriver på nästan alla recensioner.

    För övrigt var den här asgod! 5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s