Mirinda – Green Cream Soda

Standard

En läskeblask ifrån populära Mirinda med smak av Green Cream? Vad tusan är det egentligen?

Hur smakar det?
Det är väldigt sockersött, men inte på ett obehagligt sätt, det är en trevlig sötma. Smaken är väldigt bekant, det tar mig en stund innan jag börjar identifiera de olika smakerna. Först känner jag smaken av banan, kan det verkligen vara en banandricka? Efter ett par klunkar till tycker jag mig känna smaken av melon blandat med banan, smaken är identisk med något annat som jag först inte kan komma på, men efter en tankestund så kommer jag på det: Smaken är nästintill identisk med likören Midori! Smakerna är mycket balanserade och det hela känns som en sammetsinlindad smakupplevelse, eftersmaken är sötsliskig men ger mersmak.

Vart hittar jag läskeblasken?
Populär i asien (denna köptes i Thailand) men varumärket ägs av Pepsi, finns bland annat i staterna och vissa europeiska länder. Störst chans är att hitta dem i en asiatisk importbutik eller i Asien om du är ute och reser.

Slutsats
Förvirrande gott kan man säga, det tog en stund innan jag fattade vad den smakade som, så om du gillar Midori kommer du älska denna. Det är inte en dricka som du köper ett helt lock utav som du sedan sitter och hinkar i dig. Nej det är en dricka man halsar i sig när man är sugen på godis. Uppfriskande är det verkligen inte, det är en sockerbomb som endast kan matchas med Fanta Strawberry. Det verkar som att asiatiska drickor gärna är väldigt söta. Råkar du springa på en burk Mirinda – Green Cream Soda så bli inte rädd för det märkliga namnet på läskeblaskens smak, det är sjukt gott, det vill jag lova.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”Mirinda – Green Cream Soda

  1. tantmarit

    Hmmm, låter inte som något jag skulle vilja dricka ”rakt upp och ner”, men som något man blandar en somrig drink med eller gör välkomstbål av en varm sommarkväll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s