eXtreme cola – Cherry

Standard

Extremt mycket koffein och körsbärssmak på det? Låter fenomenalt!

Hur smakar det?
Det luktar väldigt lite körsbär och det smakar ännu mindre körsbär än det luktar, det vill säga, inte speciellt mycket körsbär. Nog känner jag en svag svag smak av körsbäret men den sköljs snabbt bort av smaken av dålig cola. Det smakar faktiskt mera av någon oidentifierad krydda än det gör körsbär. Av någon anledning tänker jag på julbak när jag känner smaken. Det första som dyker upp i skallen är kryddnejlika, hur jag lyckades få det till den smaken vet jag inte, men jag kan inte släppa tanken och nu smakar varje klunk av drickan julbak. Vad som lätt kan konstateras är att det är nog ett av de märkligaste körsbären jag någonsin smakat, undrar vad kemisten som framställde denna smaken hade för några referenser.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i varje Willys butik du kan tänka dig

Slutsats
Nja, speciellt körsbärigt var det verkligen inte, ingen vidare god cola heller och den där märkliga smaken av någon julkrydda fick mig verkligen ur fas. Nu kan det mycket väl vara så att mina smaklökar hade fått ryck just den dagen denna drickan stod på dagordningen, så ta ta nu min lilla utsvävning om kryddnejlika med en nypa salt. Men den underliga kryddsmaken åsido så tycker jag inte detta var speciellt intressant, det var inte vidrigt eller så, bara inte speciellt roligt.  Koffein x2 står det på burken, men vad den är x2 till vet jag inte riktigt, 200mg/l koffein i eXtreme Cola Cherry där en vanlig coca-cola har 135mg/l och Volt Cola ligger på 320mg/l så nog är det koffein i allt men kanske inte direkt extremt mycket. Nej det blir medelbetyg för denna läskeblasken, varken bra, varken dålig, den är helt enkelt i limbo.

Slutbetyg

Annons

2 reaktioner på ”eXtreme cola – Cherry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s