Magic (Grön)

Standard

En naturlig energidricka med smak av citronmeliss och fläderblom? Det låter faktiskt väldigt intressant, smakar det intressant eller bara gräs?

Hur smakar det?
Som vanligt börjar vi med doften och jag måste säga att detta doftar ljuvligt! Det luktar inget av citronmelissen och att det doftar fläderblom är inte helt korrekt det heller, jag skulle snarare säga att det doftar bubbelgum, hubbabubba, rosa tuggummi, kort sagt är det en lockande doft. Tar mig första klunken och tappar nästan hakan, det smakar så otroligt vattnigt, det smakar som den mest urvattnade, blaskiga, avslagna ljösa honungsölen du kan tänka dig. Varför jag tänker på öl vet jag inte riktigt, då det varken finns humle eller malt i drickan, men något i drickan för mig osökt till den smakjämförelsen, det finns en svag eftersmak av honungs karaktär men den är såpass svag att den är nästintill obefintlig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Detta exemplaret inhandlades på Coop i trakten runt Göteborg.

Slutsats
Hur kan man göra något som är så vattnigt i smaken som detta? Det är faktiskt vattnigare än att dricka ramlösa och det kanske låter märkligt, men ramlösa skall bara smaka vatten, det är vad vi förväntar oss. När en dricka kommer som lovar naturlig smak av cintronmeliss och fläderblom så förväntar man sig lite smak men när smaken uteblir så känns det genast vattnigare än vatten.  ”Naturliga smaker” säger Magic att de har i sin dricka, inget är artificiellt utan allt skall komma direkt ifrån naturen, jag har druckit saker med endast naturliga tillsatser förut och de är fyllda av smak. Detta är en förolämpning emot naturliga ingredienser och Magic borde skämmas! Åter till naturen skall denna drickan flöda och med naturen menar jag min rabatt.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s