Hustler

Standard

En energidricka som får mig att tänka på Larry Flynt (googla) och jag är inte säker på att jag vill dricka den då

Hur smakar det?
Likt energidrickan Lion Power så tycker jag mig känna en smak av kaffe, men den är oerhört svag i jämförelse till Lion Power, men visst finns smaken där. I övrigt så är det dock en ganska intetsägande läskeblask, inga speciella karaktäristiska drag mer än den mycket subtila kaffakaraktären och en väldigt lätt sötma som gör sig kort påmind i slutet. Ingen speciell eftersmak som är värd att nämna, väldigt medelmåttigt rätt igenom.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna hittades i Tyskland, där den säljs i en rad olika storlekar, men jag har för mig att den skådats i Sverige ett antal gånger också.

Slutsats
Det finns tyvärr inte mycket att skriva om en dricka som inte har något speciellt för sig. Smakar den förjävligt kan man skriva om det och smakar det ljuvligt kan man skriva om det, men hur skriver man om något som inte smakar något speciellt åt något håll? Det jag kan skriva är att detta är mediokert som bara den, en dricka som försvinner ur minnet lika snabbt som den åker ner för strupen. Finns mycket annat att dricka där ute, så lägg dina pengar på något roligare.

Slutbetyg
 

Annons

2 reaktioner på ”Hustler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s