9 Springe – Jim Him

Standard

Hur smakar ett tyskt hallon jämfört med ett svenskt hallon? Gullig etikett är det i alla fall

Hur smakar det?
Luktar precis som de där röda klubborna ifrån Karamellpojkarna och smakar precis som dem också. Det smakar ”rött” och inte hallon som man kan tro av etiketten. Väldigt sött men väldigt trevligt men samtidigt lite tråkigt, det finns ingen tydlig smak av hallon och när drickan börjar närma sig halvfull så har smaklökarna tröttnat på drickan och nu smakar det mest sockervatten.  En annan invändning är att den, som mycket annat som skall smaka av hallon, har en hemskt ful ovana att skumma något alldeles frukstansvärt när man dricker den. Vilket gör att du mest sväljer skum och inte dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna inhandlades i de östra delarna av tyskland

Slutsats
Det är inte dåligt, det är inte bra, det är okej och inte mycket så mycket mer än så. Jag har druckit betydligt värre hallondrickor och fåtalet som faktiskt var godare. Hallon verkar vara en svår smak att få till i läskeblask, för det mesta blir det artificiellt och tråkigt. Även om jag inte kände den där distinkta artificiella hallonsmaken i denna läskeblasken så var den inte speciellt spännande rent smakmässigt. Men jag gillar det udda formatet på flaskan, även om det inte hjälper drickan att nå ett bättre betyg.

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”9 Springe – Jim Him

  1. Flaskans storlek, eller brist på storlek, gör den ju jättegullig att TITTA på åtminstone! 😉
    Vore kul att veta varför just hallonläsk brukar skumma så förbaskat mycket…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s