Mountain Dew – Energy

Standard

Amerikanernas favoritdricka för gamers, nu med mera koffein! Den ser dock lite farlig ut…

Hur smakar det?
Jag förväntade mig en dricka med stark smak av citrus och otrevlig eftersmak, men blev positivt överraskad. Det smakar av citrus, som original Dew, men citrussmaken är mycket snällare denna gången. Det är sötare men inte på något överdrivet sätt. Det luktar lite som sprite men smakar mycket sötare/lenare än nämnda citrus/lime dricka. Eftersmaken är även den oerhört trevlig, det för tankarna till honung av någon anledning, väldigt lättdrucken. Det enda jag kan säga som är lite mindre bra med drickan är att efter att den goda eftersmaken har lagt sig så är det en ganska syr eftersmak av citrus i munnen, en eftersmak man lätt kan skölja bort genom att ta sig ännu en klunk av denna annars så eminenta dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just detta exemplar inhandlades i Norge, men grays american stores har nyligen (2012) börjat köpa in drickan, så om din butik har Grays som grossist så är chansen stor att drickan kommer till en butik nära dig

Slutsats
Original Dew tycker jag verkligen inte om, men deras andra sorter som jag smakat är ganska fina faktiskt. Jag tror inte att mtn dew energy kommer kunna ersätta mina vanliga gamer drickor (coca-cola och red bull) men jag skulle lätt kunna tänka mig att lägga till denna drickan på min inköpsrotation för läskeblaskar. Trevlig smak och lite koffein kommer man långt med, ett måste för alla som gillar mtn dew!

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s