eXtreme Cola – Vanilla

Standard

En extrem cola som tar ut svängarna genom att blanda i lite vanilj, bra idé eller katastrof?

Hur smakar det?
Luktar verkligen av vanilj, fruktigt härligt äkga vanilj (vilket det säkerligen inte är men de har bannemig lyckats med doften.) Smakar som cokefloat, inte vanilla coke, utan som om du gjort cokefloat på gammaldags vaniljglass. De första klunkarna är bra, likaså de efterföljande, men jag antar att detta är något man tröttnar på ganska fort eftersom vaniljen är så otroligt potent. Trevlig balans på kolsyran också, blir inte ett bubbelbad i munnen. Lika god från början till slut, men det räcker nog med en burk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns i Willys butiker

Slutsats
Minst sagt blev jag positivt överraskad, riktigt trevlig vaniljsmak som enligt min mening slår vanilla coke, inte med hästlängder, men den är helt klart bättre. Men som sagt, den är ganska så potent vaniljig av sig, så om man inte är någon vanilj-älskare av rang så räcker det med en burk lite då och då, men det bäddar för en trevlig smakupplevelse när man väl tar sig en eXtreme cola.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s