Fruity Fantazy – Cola

Standard

En cola i en fruktig fantasy, frågan är: Fruktansvärt eller ej?

Hur smakar det?
Väldigt märkligt, det första jag tänker på är hur blaskig jag först upplever drickan, men sen kommer en eftersmak som är en blandning av cola och sammetslen lätt honung. Det är ganska blaskigt, ja, men det är samtidigt oerhört gott. Den här smått magiska eftersmaken av honung är verkligen drickans räddande egenskap, efter första klunken så kan man inte sluta dricka. Lättdrucken, uppfriskande med en perfekt sötma. Lite svagt kolsyrad dock, vilket väl är det enda ”negativa” man kan säga om drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Hittad i en godisbutik uppe vid riksgränsen, kan tänkas finnas på obskyra små butiker.

Slutsats
Jag förväntade mig någon cola och champis kombination som skulle smaka usch, istället är det en dricka som kanske kan upplevas som lite blaskig men som faktiskt levererar stort på smaken. Det är utan tvekan en unik cola som jag verkligen tycker att man skall ta och köpa sig om man råkar trilla över en burk eller två.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s