Tine isTe – Guava

Standard

Mejeri jätten Tine testar på att göra en kolsyrad variant av sitt populära iste, låter som en bra plan

Hur smakar det?
Smakar mycket riktigt av guava, en lite fylligare sötma som känns relativt naturlig. Sparsamt kolsyrad, vilket är medvetet men medför att den snabbt blir ”avslagen”, om nu ett iste kan bli avslaget. Men som iste brukar vara så är detta oerhört uppfriskande, man känner verkligen hur det liksom spritter i hela kroppen efter varje klunk och man kan bara inte sluta dricka den. En perfekt kombination av sötma, friskhet och kolsyra gör detta till en vinnare.

Vart hittar jag läskeblasken?
Hittades i Norge under sommaren, osäkert om det var säsongsvara eller här för att stanna.

Slutsats
Så otroligt gott att jag likt pavlovs hundar börjar vattnas i munnen bara jag tänker på läskeblasken. Trevligt uppfriskande smak blandat med den lilla mängden kolsyra gör detta till en oerhört uppfriskande läskeblask som bäst avnjuts en solig sommardag med klarblå himmel. Försvinnande god!

Slutbetyg

Annons

En reaktion på ”Tine isTe – Guava

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s