Tine isTe – Peach

Standard

Mejeri jätten Tine testar på att göra en kolsyrad variant av sitt populära iste, låter som en bra plan

Hur smakar det?
Smakar precis som iste med smak av persika brukar smaka, bara bubbligt. Nu är det så att persika inte direkt tillhör favoriten när det gäller iste, jag gillar när det är något mera uppfriskande, som citron. Men för att vara ett iste med persikosmak så är det mer än okej, den milda kolsyran i drickan bidrar till att ge det en uppfriskande känsla. Smaken av persika är ganska blygsam, vilket jag gillar för annars tycker jag persika lätt kan gå överstyr och börja smaka som tvål. Inte lika god som guava varianten, men helt okej.

Vart hittar jag läskeblasken?
Hittades i Norge under sommaren, osäkert om det var säsongsvara eller här för att stanna.

Slutsats
Nej drickan lyckades inte konvertera mig till att bli en älskare av iste med persikosmak, men det är ingen dålig produkt bara för att den inte övertygade mig. Mycket godare än alla andra iste med smak av persika jag testat under åren (dock den första kolsyrade) men den kan tyvärr inte mäta sig med fullträffen som är Tine isTe – Guava. Skall drickas iskall, så kall att du får ont i halsen av det, då är iste som bäst.

Slutbetyg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s