Fanta – Fruit Twist

Standard

Fanta Fruit TwistEn fanta med smak av Passionsfrukt, Persika och Apelsin, men vart är twisten egentligen?

Hur smakar det?
Första tanken när jag öppnar burken är ”Fanta Exotic?” och mycket riktigt så är det en Fanta Exotic i förklädnad som jag lyckats lägga vantarna på. Det luktar ganska så starkt av passionsfrukt vilket också är den dominerande smaken i läskeblasken. Precis som med Fanta Exotic så tar passionsfrukten över, apelsinen försvinner helt och persikan kommer på slutet med en trevlig eftersmak. Det är en söt dricka, inte på långa vägar lika söt som Fanta Strawberry (speciellt den thailändska) men det är inte precis en uppfriskande dricka, man känner sig ganska sliskig i munnen efteråt. Men precis som med Fanta Exotic så är den försvinnande god, speciellt om man äter chips.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just Fruity Twist hittar du i England, mitt exemplar dök upp i en dansk importbutik.

Slutsats
Detta måste vara ett fall av att de fick hitta på olika namn för samma dricka i olika delar av världen. Tittar man på innehållet i denna och på Fanta Exotic som vi har i Sverige så är de identiska, Passion, Persika och Apelsin. Britterna verkade tycka att detta var en twist och vi tycker det är exotiskt. Summa summarum är att Fruity Twist och Exotic är exakt samma sak, så har du smakat den ena har du smakat den andra. En väldigt god Fanta dock, speciellt till fredagsmyset när man sitter där med en hel påse chips och bara vräker i sig, men inget jag skulle köpa en varm sommardag för att få i mig något uppfriskande.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Fanta – Fruit Twist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s