Jelly Belly – Very Cherry

Standard

JellyBellyCherryGodisjätten Jelly Belly förvandlar sina godisar till flytande gourmet läskeblask, låter farligt gott

Hur smakar det?
Doftar precis som de där körsbärs gelé godisarna man kan köpa i lösvikt, väldigt inbjudande. Smaken är likaså den ljuvlig, den godaste körsbärsdrickan jag någonsin smakat! Smakar precis som förut nämnda godisar, en underbar smak av körsbär och inte så mycket annat. Det doftar som om detta skulle vara en dricka som överväldigar smaklökarna med en oerhörd sötma, men på något märkligt vis så är den istället uppfriskande. Eftersmaken hänger kvar länge och väl, något som är väldigt välkommet och som ger mersmak. Finns inte så mycket mera att säga om smaken egentligen, den levererar till 100%, något som inte kan sägas om alla drickor.

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna hittades i en Dansk importbutik i köpenhamn, Candy Mega Store

Slutsats
Vad kan man säga om en dricka som smakar precis som en av mina favorit godisar? Inget annat än: Perfektion! Om jag hade ätit Jelly Belly någon gång så kanske jag hade tyckt att det smakar precis som godisarna som drickan skall smaka som, men det har jag inte, så jämförelsen får bli med svenska välkända godisar. Allt känns bra med denna drickan, den tjusiga glasflaskan, skruvkapsyl, färgen på drickan, etiketten och självklart smaken. En klunk räcker inte, man måste ta sig en till och en till och en till och sen är den slut och då blir man lite ledsen i ögat…

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Jelly Belly – Very Cherry

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s