Jelly Belly – Blueberry

Standard

JellyBellyBlueberryGodisjätten Jelly Belly förvandlar sina godisar till flytande gourmet läskeblask, låter farligt gott

Hur smakar det?
Doftar ljuvligt av blåbär och godis, det är nästan som att gå in i en välsorterad godisbutik som är fylld till bredden av pinfärskt godis. Jag tar mig en klunk och blir mållös, det är så vansinnigt gott att jag nästan får nypa mig i armen för att se så jag inte drömmer. En underbar smak av blåbärsgodis lindar in munnen i ett sammetslent täcke av blåbär. Blåbäret kommer i omgångar, först smakar det lite svagt av blåbär, sedan smakar det mest gott godis, sen kommer en hejdundrandes eftersmak av blåbär som stannar kvar i flera minuter. Supersött men inte sliskigt, uppfriskande på något märkligt vis. Smarrigt värre!

Vart hittar jag läskeblasken?
Just denna hittades i en Dansk imporbutik i Köpenhamn, Candy Mega Store.

Slutsats
Utan tvekan en av de godaste drickorna jag någonsin smakat, helt fantastisk från början till slut. De skryter med 100% rörsocker i sin dricka och kanske är det just det som gör detta till en så oerhört delikat läskeblask. Allt med denna drickan riktigt andas perfektion. Ett måste för alla läskeblask entusiaster där ute, syndigt god dricka!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

3 reaktioner på ”Jelly Belly – Blueberry

  • Krille

   Haha jag skall i ärlighetens namn erkänna att jag inte gick till en spegel och undersökte min tunga efter att drickan var slut. Lovar att tänka på det nästa gång jag dricker en Jelly Belly dricka (har ett par stycken kvar)

 1. Åh fy vad gott!
  Älskar den som fanns när man var liten som man blev blå på tungan av. Ser ungefär likadana ut, blåa ;P

  Men hur vågar du prova smaka? Haha!
  Klarar aldrig av att smaka något som bara finns tillfället, som finns i andra länder osv. Tänk om man verkligen älskar det och så tar det flera år tills man får smaka igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s