Dr Pepper Zero

Standard

DrPepperZeroDen ökända odefinierbara läskeblasken Dr Pepper försöker charma de som inte gillar riktigt socker i sin läsk, frågan är om denna sockerfria version blir en hero eller förbli en zero

Hur smakar det?
Doften är det verkligen inget fel på, som vanligt tycker jag att Dr pepper doftar starkt av körsbär, men det verkar vara upp till var och en vad det egentligen doftar/smakar. Smaken är det faktiskt inte heller något fel på, märkligt nog. Jag förväntade mig en starkt aspartam smakande ursäkt till läskeblask, eftersom Dr pepper original är så galet sötsliskig, men det smakar faktiskt ganska normalt. Den (för mig) karaktäristiska smaken av körsbär finns där lika mycket som på originalet och eftersmaken är rund och trevlig. Det finns dock vissa problem, som att den är oerhört skummig, något som brukar komma av light drycker och även om smaken/eftersmaken är väldigt likt sin helsockrade bror så känner man faktiskt en lätt ”aspartamig” arom i eftersmaken. Men över lag, en väldigt bra lightläsk.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns för närvarande i Greys sortiment, så de flesta matbutiker lär ha dem

Slutsats
Positivt överraskad faktiskt. Genast tänkte jag mig att det skulle fullkomligen stinka av aspartam, men det smakar faktiskt förvånansvärt gott och förvånansvärt likt originalet. Visst känns det på smaken att det är en lightversion av denna eminenta dryck men det gör inte så mycket faktiskt. En annan liten kul grej med drickan är att burken är oerhört snygg, den vita bakgrunden gör att den ser exklusiv ut på något vis. Är du en person som kanske är lite försiktig med sockret och som saknar din Dr Pepper så finns det nu ett ypperligt alternativ för dig!

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Dr Pepper Zero

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s