Fentimans – CherryTree Cola

Standard

CherryTreeColaEn dricka som ser riktigt exklusiv ut med sin vackra flaska och etikett, men är innehållet lika stiligt?

Hur smakar det?
Man öppnar korken och möts av en doft som är, minst sagt märklig. Det luktar som om någon tänt ett doftljus med doft av colaflaskor (godiset) i en butik som säljer hälsokost (ginseng osv). Jag har ingen aning om vad jag skall tycka. Det känns som att drickans huvudingrediens är ingefära, om det är är bra eller dåligt är svårt att säga. Smaken av körsbär finns där men den gör ingen större inverkan. Trevlig eftersmak av körsbär, inte så sötsliskig som några andra körsbärsdrickor kan vara.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades i en importbutik nere i Kristiansand (Norge) men drickan finns även att köpa på The English Shop

Slutsats
En väldigt märklig dricka, ingefäran gjorde mig duktigt förvirrad, men efter att flaskan var slut så var jag överlag nöjd. Känns som en mycket mera komplex läskeblask än normen eftersom den har så märkliga smaker som alla försöker få uppmärksamhet. Men allt som allt så gifter sig smakerna ganska bra och ger en unik smakupplevelse, men är kanske inte för alla.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s