Fentimans – Curiosity Cola

Standard

Curiosity ColaEn dricka som ser riktigt exklusiv ut med sin vackra flaska och etikett, men är innehållet lika stiligt?

Hur smakar det?
Väldigt lik Boylan Cola, smakar cola fast lite mer ”örtigare” i smaken. Smakar av ingefära, tänker på jul märkligt nog när jag dricker den. Efter en stund avtar den lite örtiga smaken till fördel för en mera Calippo aktig colasmak, vilket självklart är välkommet. Eftersmaken av örter hänger kvar länge och blandar sig väl med den calipposmakande colan, en cola som man sitter och myser till mer än som man dricker bara för att dricka cola.

Vart hittar jag läskeblasken?
Inhandlades i en importbutik nere i Kristiansand (Norge) men drickan finns även att köpa på The English Shop

Slutsats
En cola som jag föredrar att kalla: Konnässör-Cola, alternativt ”Finrums-cola” eftersom det är en dricka med exklusiv utförande både i smak och design. Ingen dricka som man köper och bäljar i sig, nej den skall avnjutas lite som en årgångs whisky eller ett glas rött vin. Man behöver dock inte vara någon konnässör för att kunna uppskatta drickan, men man bör vara förberedd på att det inte kommer att smaka av ”traditionell” cola. En riktigt god cola som nästan når upp till toppen av poängskalan men som i jämförelse med Boylans utsöka cola inte riktigt når fram hela vägen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

En reaktion på ”Fentimans – Curiosity Cola

  1. Thor

    Äntligen har jag hittat den igen. Drack den under en semester i Skottland för några år sen, och önskade att jag hade mer av den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s