Celsius – Apelsin

Standard

CelsiusApelsinEn dricka i läskeblaskserien Celsius, den skall enligt burken vara fylld av bra vitaminer och vara bra för dig innan du går på ett träningspass

Hur smakar det?
Det doftar apelsin och det smakar apelsin, problemet är att det är blaskig apelsin. Det tar inte många sekunder innan den annars ganska trevliga apelsinsmaken byts ut emot en starkt sötningsmedelsmakande apelsin. Nu var det ett bra tag sedan, men jag vill nog påstå att detta smakar väldigt likt både Fanta Free apelsin och Solo Super, med andra ord blaskigt. Det ät drickbart, men det är inte direkt en apelsinsmak som får mig att sukta efter mer.

Vart hittar jag läskeblasken?
Den bör finnas överallt ifrån ICA till ditt lokala gym

Slutsats
Artificiella sötningsmedel fungerar helt enkelt inte på apelsinläsk, när du byter ut den naturliga sötman i en apelsin för aspartam, eller i detta fallet sukralos, så blir det ganska tydligt att vad du dricker är fejkat. Inte speciellt äckligt, inte speciellt gott, pass helt enkelt.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s