Red Rooster

Standard

Red RoosterRed Rooster, inte att förväxlas med den tranbärssmakande sommardrinken med samma namn, inget tranbär här inte!

Hur smakar det?
Luktar faktiskt ingenting alls, jag kör ner snudd på hela näsan i glaset och lyckas inte plocka upp några dofter alls. Smakar inte mycket heller, jag känner knappt någon sötma och inga andra karaktäristiska smaker över huvudtaget.  Det enda jag känner är den syrliga eftersmaken som kommer rullandes väldigt snabbt och som sedan stannar kvar i munnen en längre tid. Besynnerligt

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på en Statoil djupt inne i Norges fjordar, men har skådats på andra platser i landet (Norge) också

Slutsats
Poänglöst är kanske inte rätt ord, för poäng får drickan, men den är poänglös i den bemärkelsen att det varken var bu eller bä. Smak fanns det nog men när smaken försvinner helt för att drickan är kylskåpskall så är det något fel på drickan i fråga. För priset man får betala för den (normalt energidryckspris) så kan man lika gärna ta något annat som står i kyldisken.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s